Vanaf 30 oktober is het mogelijk om bij het Spijslokaal op vrijdag en zaterdag heerlijke afhaalmenu’s te reserveren en tussen 17.00 en 19.00 uur af te halen.

Inez Geenen, Bert Lange en Simonique Kraandijk zijn per 1 juni jl. de nieuwe uitbaters van het Spijslokaal (in het openluchtmuseum het Hogeland). ,,Vanaf 1 juni hebben we het gelukkig behoorlijk druk gehad en serveerden we, naast drankjes, taart en lunches op dinsdag t/m zondag, op de vrijdagavond ook een ‘daghap’. Dit was een groot succes. Nu de coronamaatregelen weer zijn aangescherpt en de horeca is gesloten, kunnen deze maaltijden op vrijdag en zaterdag, alleen op reservering, worden afgehaald”, zegt Inez Geenen. ,,Iedere maandag staat het nieuwe weekmenu op onze site. Om aan alle wensen te voldoen kan gekozen worden tussen vega, vegan of vlees/vis. Tot en met 7 november zit er bij iedere bestelling ook nog iets lekkers extra.”

 

Kijk vanaf iedere maandag voor het nieuwe weekmenu op https://grand-cafe-het-spijslokaal.business.site.

Volg ons ook op Facebook en Instagram!